Jobs
  1. Home
  2. Sales
  3. Company detail
employer

About “Ben Tegner”

Hogyan játszhatsz a profit érdekében? Minden alkalommal emelhetsz, amikor jó kezed van, vagy összehajthatod mindent, és várhatod a jobb kezedet. Tehát ez az egyik legfontosabb stratégia, meg akarom tanítani, hogyan kell jól csinálni a WSOP-on. A legtöbb játékos nem tudja, hogyan kell játszani a profitért. Ez a WSOP győzelmének kulcsa. Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van.

Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot? A blöffölés magában foglalja a kéz erejének hamis képét, hogy megtévessze az ellenfeleket a hajtásba. De itt van a fogás sikeres blöffölés megköveteli, hogy ne csak fontolja meg a saját kártyáit, hanem megértsék, hogy az ellenfelek hogyan fogják érzékelni a blöfföt. Ez a finom egyensúly a kártyák és az ellenfelek észlelését a szívverés az elme olvasás póker.

The Dance of Bluff and Perception. Ha blöffölsz, nem csak megpróbálod meggyőzni másokat arról, hogy jobb kezed van, hanem arra törekszel, hogy megértsék, mit gondolnak rólad. Lépjen be a blöffölés területére, pokerkezek.com ahol az elmeolvasás izgalmas fordulatot vesz. Ez arról szól, hogy felismerjük, hogy a póker nem csak egy kártyajáték, ez egy pszichológiai csata, ahol a valódi akció alakul ki a játékosok elméjében.

Képzeld el, hogy a póker egy lenyűgöző tánc a játékosok között, ahol minden fogadás, emelés vagy hívás egy lépés a padlón. The Mind Game Behind the Cards. A kártyák, amelyeket tartasz, olyanok, mint a koreográfia, amely irányítja a mozgásaidat, de az ellenfelek elméje valóban diktálja a ritmust. Az elme olvasása a pókerben az a művészet, hogy levonja, mit tartanak az ellenfelek cselekedeteik, kifejeződésük és mintáik alapján.

Hellmuth volt a mester a játékban, és megüt engem anélkül, hogy még egy verejték. Amikor elkezdtem, nem tudtam, mit csinálok. Phil Hellmuth a póker történetének második legnagyobb nyerője. Ő is a legtehetségesebb játékos, akivel valaha játszottam. Most több mint 500 dollárt nézel az asztalra! Hosszú távon mindig jó ötlet, hogy kezdődik 10 nagy blind. Ezután kis esélye van a veszteségre (nagy jutalommal, ha jól játszik), és kis esélye van a győzelemre, ami 20 big blindt ér.

Ki ne szeretne egy kis extra dolgot? Bónuszok és promóciók: Az extra mérföld. Számos online póker oldal vonzó bónuszokat és promóciókat kínál a játékosok vonzására és megtartására. Ezek lehetnek üdvözlő bónuszok, betéti mérkőzések, freerollok és hűségjutalmak. Bár ezek az ajánlatok nem lehetnek az egyetlen kritérium a webhely kiválasztásához, biztosan édesíthetik az üzletet, és hozzáadott értéket biztosítanak a játékhoz. Van egy pár oka ennek.

Az ellenfelek valószínűleg 100% -ban hívják az időt. Még akkor is, ha egy párt tartasz, az ellenfelednek jobb lapjai lehetnek, ezért jobb, ha olyan kezekkel hajtasz össze, mint a Tjs vagy kevesebb.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.